Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

DIBt goedkeuring voor krafton® GVK Brugdekdelen

Onze krafton GVK brugdekdelen en bevestigingsmethoden zijn allen DIBt-goedgekeurd. Dit Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt) geeft voor bouwmaterialen en -ontwerpen goedkeuringen omtrent algemeen bouwtoezicht (abZ) uit. Daarnaast geeft dit certificeringsbureau het Europese Technische Assessments (ETA) voor materialen en bouwuitrustingen uit. Een DIBt certificering is een zeer betrouwbaar bewijs van de geschiktheid en toepasbaarheid van onze bouwmaterialen. De DIBt certificering garandeert dat onze GVK Brugdekdelen voldoen aan de geldende structurele vereisten.

De huidige DIBt-toelating op de krafton GVK brugdekken van het type 236.40, 256.40, 400.80, 500.40, 500.55 en de bijbehorende montagemethoden is geldig tot september 2027. De geldigheidsduur van deze DIBt-toelatingen wordt daarna verlengd.

DIBt-certificering Z-10.9-655
voor krafton® GVK Brugdekdelen

14,4 MB

DIBt goedkeuring voor krafton® GVK profielen

krafton beschikt over een unieke toelating voor de duitse markt. Voor onze GVK constructieprofielen heeft krafton een aparte website (http://www.krafton.nl) waar U meer informatie kan vinden over onze constructieprofielen.

DIBt goedkeuring voor krafton® GVK profielen

641kb

EBA toelating DBS 918010 voor de Deutsche Bahn

Ons GVK brugdek wordt veel door de Duitse spoorwegen gebruikt. Zij werken met de EBA-certificering.

Krafton® is uniek in Europa met een EBA-toelating voor GVK brugdekplanken. (21.51-21izbia/030-2101#008-(011/18-ZUL). Dit is de norm waar, volgens Deutsche Bahn, standaard aan moet worden voldaan.
Wij zijn gecertificeerd voor Deutsche Bahn conform DBS 918010.

In de praktijk komt het erop neer dat alle krafton® GVK brugdekplanken zijn opgenomen in deze toelating. Wij zijn trots op het feit dat krafton® de enige leverancier met deze brede toelating is.

EBA toelating DBS 918010 voor de Deutsche Bahn

3,2 MB

Heeft u vragen?
Onze specialisten staan klaar om u verder te helpen.

Laat u adviseren