Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

Duurzame bruggen op maat zijn niet alleen duurzaam door het milieuvriendelijke productieproces. Ook de gebruikte materialen zijn namelijk duurzaam. Het lage energieverbruik tijdens transport, montage en onderhoud zijn daarnaast belangrijke aspecten die bijdragen aan de hoge mate van duurzaamheid van een GVK Brugdek. Daarnaast heeft een duurzame brug nog meer kenmerken. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid tot volledige recycling.

Net zoals voor veel van onze GVK profielen is ook de productie van GVK Brugdekken vaak op maat. We maken, ongeacht gebruikstype, een uniek brugdek dat voldoet aan alle voorwaarden. Factoren zoals de weersomstandigheden, het oppervlak en locatie beperken ons niet te voldoen aan uw wensen en eisen. De flexibele eigenschappen van glasvezelversterkte kunststoffen en slijtlagen maken het namelijk mogelijk een duurzame brug op maat te realiseren. Deze realisatie van deze brug vindt plaats in eigen beheer. De specialisten van krafton voeren de productie, behandeling en het aanbrengen van slijtlagen helemaal zelf uit. De dag- en nachtproductie maakt het daarnaast mogelijk binnen een afzienbare tijd een duurzame brug op maat af te leveren.

Een GVK Brugdek op maat – werkwijze

Door onze uitgekiende werkwijze ontvangt u een GVK Brugdek op maat dat volledig is afgestemd op uw wensen en eisen. Op maat is bij krafton ook echt op maat. Want naast het uiteindelijke opgeleverde GVK Brugdek is ook de werkwijze op maat.

Een GVK Brugdek op maat – kenmerken en voordelen

Een GVK Brugdek op maat heeft vele voordelen. Deze voordelen hebben naast betrekking op een duurzame productie ook invloed op het energieverbruik tijdens transport, montage en gebruik. De 10 kenmerken en voordelen van een duurzaam GVK Brugdek weten onze specialisten als sinds jaar en dag middels interne kwaliteitscontroles te waarborgen. Zo zorgen we niet alleen voor een snelle ingebruikname van een GVK Brugdek op maat, maar dragen we ook bij aan de verduurzaming van uw bezit.

GVK bruggen op maat – Projecten

De afgelopen jaren hebben wij veel mooie GVK bruggen op maat mogen opleveren. Zo produceerde krafton een nieuwbouw GVK wandelsteiger en vissteiger in het historische Slotpark in Capelle aan den IJssel ter bevordering van het beschermde stads- en dorpsgezicht, maar leverden we in binnen- en buitenland ook tal van projecten met GVK voetgangers- en fietsbruggen op. Zo bestelde de Duitse Gemeente Weilburg een GVK Brugdek van 360 m2 voor voetgangers dat op afschot gemonteerd kon worden. Ook Gemeente Bad Oeynhausen besloot te renoveren met GVK Brugdekplanken. Binnen dit project werd 904m2 GVK Brugdekplanken opgeleverd die allen waren voorzien van antislip- en slijtlagen. De houten brugdekplanken van nog geen 20 jaar oud waren namelijk niet meer begaanbaar. In 2019 werd een oppervlak van 403m2 van bovenaf op de Woonhavenbrug van Lelystad gemonteerd. De lichtgewicht GVK Brugdekplanken en het montagegemak maakte het mogelijk de belangrijke binnenvaart te laten doorvaren.

Meer over GVK Brugdekplanken en GVK Brugdekdelen

Onze GVK Brugdekplanken zijn stuk voor stuk voorzien van zowel een TÜV geteste antislip-slijtlaag. Wij garanderen dat onze GVK Brugdekplanken direct veilig in gebruik kunnen worden genomen. Zo voldoen de GVK planken naast de evaluatiegroepen R12 en R13 van slipweerstand, ook aan klasse E van brandwerendheid (volgens EN13501-1:2007+A1:2009 en ISO11925-2:2010).

Bekijk welke planken mogelijk zijn en ontvang direct een offerte op maat.

Offerte aanvragen