Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

Intake

Kennismaking en klantspecifieke informatie

Tijdens de intake maken we kennis en bespreken we zowel uw wensen, als de situatie. Zo vertelt u of het GVK Brugdek vervangend is en wordt geplaatst op een bestaande constructie of dat er een volledig nieuwe constructie wordt opgebouwd. Daarnaast vertelt u op welke manier en door wie het brugdek gebruikt gaat worden. Wordt het GVK Brugdek enkel gebruikt door voetgangers en fietsers of maken ook voertuigen de oversteek? Aan de hand van deze informatie bespreken we de technische mogelijkheden en maken we inschatting omtrent de haalbaarheid en hoogte van de investering. We kijken gezamenlijk of de wensen realistisch zijn en of de sterke eigenschappen van het GVK Brugdek reden zijn tot het uitbreiden van uw wensenlijst.

Offerte en proefstuk

GVK Brugdek op maat

Na de intake gaan wij aan de slag met een voorlopige offerte. De wensen en minimale belastingbeschikbaarheid van het brugdek zijn bepalend voor het opstellen van een offerte op maat. Zo kijken we naast het gebruikstype en type antislip- en slijtlaag, ook of het brugdek onderdeel is van een hoofdroute. Hoofdroutes, zoals centrale fiets- en looproutes in woonwijken, zijn namelijk onderdeel van gemeentelijke strooiroutes. Vanzelfsprekend moet een GVK Brugdek de belasting van deze strooivoertuigen wel aankunnen. Op deze manier leveren wij met behulp van ons aanbod van GVK Brugdekplanken voor iedere opdracht een duurzame brug op maat.

Productieproces

Productie van GVK Brugdek op maat

Na akkoord op de offerte gaan wij aan de slag met de productie. De levertijd is standaard 4 weken.

Nabewerking

Antislip en -Slijtlagen

Voor een veilig gebruik van het GVK Brugdek voorzien onze specialisten de GVK Brugdekplanken van de gewenste antislip- en slijtlagen. Deze slijtlagen, bestaand uit korrels ter grootte van 1 mm tot 3 mm, zijn intensief getest en garanderen door de zorgvuldige opbouw een langdurig en veilig gebruik binnen de beoogde omstandigheden. U stelt zelf uit een ruim aanbod, onder advies, de slijtlaag samen. Zo maakt u een keuze omtrent korrelgrootte en standaardkleuren: grijs, zwart, rood of zandkleur. Naast dat de slijtlaag dus een veilig gebruik garandeert, beschermt het ook de onderliggende constructie.

Testen en controle

Beoordeling kwaliteit

Het volledige oppervlak wordt ten allen tijde beoordeeld aan de hand van onze eigen gecertificeerde test- en controleprocedures. Dit vindt plaats met behulp van adhesie-testen door onze eigen adhesie-testapparatuur. Deze controles worden steekproefsgewijs door onze eigen binnendienst gemonitord en vastgelegd.

Montage

Montage en assistentie

Om het duurzame brugdek op maat te bevestigen aan de onderconstructie heeft krafton 12 unieke montagemethoden ontwikkeld. Deze verbindingen zijn allen gecertificeerd. Zo zijn er montagemethodes voor de bevestiging op staal of hout, maar ook voor spijkerregels van hout of PE. Deze montage voert u als opdrachtgever zelf uit. Dit betekent in de praktijk dat een aannemer of uw eigen interne dienst de montage uitvoert. Hoewel het monteren vrij gemakkelijk is, sturen wij ook een uitgebreide montagehandleiding mee ter ondersteuning. Daarnaast helpen onze specialisten bij de opstart van de montage en blijven ze beschikbaar voor advies en assistentie. Zo weten de specialisten precies welk type gereedschap het beste gebruikt kan worden. Het loont om krafton bij grote projecten aan te haken op het moment van monteren.

Meer over GVK Brugdekplanken en GVK Brugdekdelen

Onze GVK Brugdekplanken zijn stuk voor stuk voorzien van zowel een TÜV geteste antislip-slijtlaag. Wij garanderen dat onze GVK Brugdekplanken direct veilig in gebruik kunnen worden genomen. Zo voldoen de GVK planken naast de evaluatiegroepen R12 en R13 van slipweerstand, ook aan klasse E van brandwerendheid (volgens EN13501-1:2007+A1:2009 en ISO11925-2:2010).

Bekijk welke planken mogelijk zijn en ontvang direct een offerte op maat.

Offerte aanvragen