Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

Decennialang innoveren met GVK Brugdekken

Nederland is onze thuismarkt, maar we hebben onze grenzen verlegd, want vanuit onze vestiging in Heijningen is in de afgelopen 40 jaar krafton® uitgegroeid tot één van de bekendste GVK fabrikanten van GVK Brugdekplanken. Waar wij voorheen alleen GVK Profielen produceerden, besloten wij in 2002 te starten met de productie van GVK Brugdekplanken. De enorme populariteit van dit type bruggen zorgde er vervolgens voor dat wij vanaf 2010 volledige GVK bruggen gingen fabriceren. Naast een composiet brugdek, rolden binnen een mum van tijd ook gecertificeerde liggers en leuningen uit onze machines.

  krafton corporate bedrijfshallen

Als GVK Producent de grenzen over

Hoewel Nederland onze thuismarkt is, bedienen wij vanuit onze fabriek in Heijningen klanten in heel Europa. Wij produceren voor een uitgebreide klantenportefeuille die stuk voor stuk een bewuste keuze maken over te stappen naar een duurzaam GVK Brugdek. Deze klanten zijn niet alleen actief binnen de infrastructuur, (tuin)bouw, sport en recreatie, maar ook binnen de industrie, offshore en energietechniek.

Aan de tekentafel van het GVK Brugdek

Als GVK leverancier investeren wij voortdurend in onze expertise en technische productiemiddelen. Maar we weten ook dat alles valt of staat bij een persoonlijke en warme relatie met onze klanten, stakeholders en partners. Zo dragen onze experts en ingenieurs met hun ervaring al vaak nog voor de ontwerpfase van het GVK Brugdek bij aan het project door middel van innovatieve oplossingen. Door deze benadering verzetten we al vanaf de start gezamenlijk een hoop werk, zijn we realistisch en leveren we vervolgens een snelle, kwalitatieve service tegen een eerlijke prijs. Rechtdoorzee, praktisch en flexibel. Dat waren we 40 jaar geleden, dat zijn we nu ook.


Voor krafton® staat kwaliteit op de eerste plaats.

Wij willen het beste van het beste bieden. De vele certificeringen en toelatingen van gerenommeerde instituten in Europa bevestigen dit: het DIBt- Deutsche Institut für Bautechnick, TÜV Rheinland en EBA-Eisenbahn Bundesamt, TNO, UCL. Uiteraard produceren wij onze standaard profielen volgens NEN13706-E23, Europese Richtlijnen opgesteld voor ‘Reinforced plastics composites – Specifications for pultruded profiles’. Kwaliteit uit zich voor ons in het leveren van hoogwaardige producten tegen een goede prijs. Onze interne goed georganiseerde bedrijfsprocessen houden de kwaliteit constant. Het resultaat telt.

  • Europese Norm EN 13706
  • DIBt  Z-10.9-655 : krafton® GVK Brugdekdelen
  • DIBt  Z-10.9-803: krafton® GVK Profielen
  • DBS 918010 EBA Toelating
  • TÜV Rheinland LGA

Meer over GVK Brugdekplanken en GVK Brugdekdelen

Onze GVK Brugdekplanken zijn stuk voor stuk voorzien van zowel een TÜV geteste antislip-slijtlaag. Wij garanderen dat onze GVK Brugdekplanken direct veilig in gebruik kunnen worden genomen. Zo voldoen de GVK planken naast de evaluatiegroepen R12 en R13 van slipweerstand, ook aan klasse E van brandwerendheid (volgens EN13501-1:2007+A1:2009 en ISO11925-2:2010).

Bekijk welke planken mogelijk zijn en ontvang direct een offerte op maat.

Offerte aanvragen