Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

GVK Brugdek voor Fietsbruggen

GVK Brugdekken zijn er in alle vormen en maten. Zo fabriceren wij naast GVK voetgangersbruggen, ook GVK Brugdekken voor fietsbruggen. Op deze pagina vindt u informatie over de toepassing voor zowel in Nederland als in het buitenland een veilige fietsrit garantie. Onze fietsbruggen zijn ook geschikt voor dienst- en onbedoelde voertuigen.

DIBt Logo Krafton bijl logo

De kenmerken van GVK Brugdekplanken

Onze krafton® GVK brugdekdelen en bevestigingsmethoden zijn DIBt-goedgekeurd. Het Duitse Instituut voor Bouwtechniek (DIBt), geeft als Duits certificeringsbureau, algemene bouwtoezichtgoedkeuringen (abZ) uit voor bouwmaterialen en -ontwerpen en geeft eveneens Europese Technische Assessments (ETA) uit voor bouwmaterialen en bouwuitrustingen.

De goedkeuringen van de algemene bouwinspectie zijn een zeer betrouwbaar bewijs van de geschiktheid en toepasbaarheid van bouwmaterialen met betrekking tot structurele vereisten voor constructies. De DIBt-toelating op krafton® GVK-brugdekdelen, type 236.40 256.40, 500.40, 500.55, 400.80 en de bijbehorende montagemethoden is geldig tot September 2027.

Klik hier voor het DIBt-toelatingscertificaat.

krafton® staat voor kwaliteit

Met jarenlange ervaring als GVK leverancier van maatwerk fietsbruggen bent u bij krafton verzekerd van een duurzaam brugdek met een lange, onderhoudsvrije levensduur. Onze GVK bruggen voor fietsers voldoen aan de verplichte certificaten, keurmerken en DIBt- en EBA-toelatingen. Naast onze rol als marktleider in Nederland zijn onze GVK brugdekken ook elders in Europa in gebruik. Meer weten over krafton?

Klik hier voor meer informatie.

De voordelen van een GVK Fietsbrug

Een GVK Brugdek voor Fietsbruggen heeft vele voordelen.

De keuze voor een GVK Brugdek voor fietsbruggen is een doordachte beslissing gebaseerd op veel voordelen. Naast dat een GVK Brugdek voor een fietsbrug niet alleen duurzaam en onderhoudsvrij is, fabriceren we voor iedere opdrachtgever een uniek GVK Brugdek. Zo ook voor fietsbruggen. Geen oversteek is namelijk hetzelfde en behoeft een innovatieve benadering.

Deze aanpak maakt het voor u als opdrachtgever mogelijk om zelf een GVK Brugdek voor uw fietsbrug samen te stellen. Zo selecteert u zelf de kleur en korrelgrootte van de slijtlaag en spreekt u uw voorkeur uit voor het formaat van de GVK Brugdekplanken. GVK fietsbruggen hebben naast de eerder behandelde voordelen een brandwerend karakter, zijn snel te monteren en zetten bij hoge temperaturen niet tot amper uit. Met de keuze voor een GVK Brugdek kiest u voor de toekomst en verzekert u de fietsers van een veilige rit naar de overkant.

 

Klik hier, als u benieuwd bent naar de GVK fietsbruggen in praktijk.

 

Ontvang binnen enkele minuten

een offerte op maat via onze tool

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem gerust contact met ons op

Neem contact op