Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

GVK Brugdek voor diverse toepassingen

Ons GVK Brugdek produceren we voor diverse toepassingen. Zo hebben we GVK brugdek toepassingen van fiets- en voetgangersbruggen in binnen en buitenland, maar vindt u ze ook in de vorm van steigers, loopbruggen, platforms en knuppelpaden. Of juist als grotere GVK Brugdekdelen zoals scheepsdekken, rioleringen, koeltorens, laadvloeren of als dakkoepel. Al onze GVK Brugdekplanken zijn geschikt voor dienst- en onbedoelde voertuigen.

DIBt Logo Krafton bijl logo

De kenmerken van GVK Brugdek

Onze GVK Brugdekplanken zijn voor alle type toepassingen TÜV getest en voldoen aan de Onze GVK Brugdekplanken bevatten vele voordelen. Zo zijn de GVK planken voor brugdekken TÜV getest en voldoen ze aan de richtlijnen van evaluatiegroepen R12 en R13 van slipweerstand. Daarnaast voldoet de brandwerendheid van de GVK materialen aan Klasse E volgens EN13501-1:2007+A1:2009 en ISO11925-2:2010. Het hele assortiment vindt u via onderstaande knop.

krafton staat voor kwaliteit

Met jarenlange ervaring als GVK leverancier van maatwerk bruggen bent u bij krafton verzekerd van een duurzaam brugdek met een lange, onderhoudsvrije levensduur. Onze GVK bruggen voor voetgangers voldoen aan de verplichte certificaten, keurmerken en DIBt- en EBA-toelatingen. Naast onze rol als marktleider in Nederland zijn onze GVK brugdekken ook elders in Europa in gebruik. Meer weten over krafton?

Klik hier voor meer informatie.

De voordelen van een GVK Brugdek

GVK Brugdek is zoals gezegd toepasbaar binnen diverse projecten. Dit heeft te maken met het feit dat wij onze GVK Brugdekken op maat produceren voor onze opdrachtgevers. Onze opdrachtgevers kunnen alvorens de GVK Brugdekplanken in productie gaan zelf een kleur selecteren, de gewenste korrelgrootte bepalen en een voorkeur uitspreken voor het type brugdekplank. GVK Brugdekplanken zijn duurzaam, onderhoudsvrij en zijn bestendig tegen zowel corrosie, als chemicaliën. Daarnaast zetten ze niet tot nauwelijks uit bij extreme hitte en werken ze brandvertragend.

Klik hier als u benieuwd bent naar de GVK voetgangersbruggen in praktijk.

Ontvang binnen enkele minuten

een offerte op maat via onze tool

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem gerust contact met ons op

Neem contact op