Welkom op de GVK Brugdekplank website van krafton®

GVK Brugdek voor Voetgangersbruggen

De voetgangersbruggen van krafton zijn duurzaam, snel te monteren, brandwerend, onderhoudsvrij, hebben een hoge weerstand en zetten bij hoge temperaturen niet tot nauwelijks uit. Ook zijn alle voetgangersbruggen voorzien van zowel een antislip-slijtlaag. Onze voetgangersbruggen zijn ook geschikt voor dienst- en onbedoelde voertuigen.

DIBt Logo Krafton bijl logo

De kenmerken van GVK Brugdekplanken

Onze GVK Brugdekplanken zijn voor alle type toepassingen TÜV getest en voldoen aan de evaluatiegroepen R12 en R13 van slipweerstand. Daarnaast zijn de brugdekplanken binnen Klasse E van brandwerendheid (EN13501-1:2007+A1:2009 en ISO11925-2:2010) gekeurd. Benieuwd naar ons assortiment van GVK Brugdekplanken en de bijbehorende kenmerken?

krafton staat voor kwaliteit

Met jarenlange ervaring als GVK leverancier van maatwerk voetgangersbruggen bent u bij krafton verzekerd van een duurzaam brugdek met een lange, onderhoudsvrije levensduur. Onze GVK bruggen voor voetgangers voldoen aan de verplichte certificaten, keurmerken en DIBt- en EBA-toelatingen. Naast onze rol als marktleider in Nederland zijn onze GVK brugdekken ook elders in Europa in gebruik. Meer weten over krafton?

Klik hier voor meer informatie.

De voordelen van een GVK Voetgangersbrug

Een GVK Brugdek voor voetgangersbruggen heeft vele voordelen. Een van de grootste voordelen van dit type bruggen is dat het brugdek ten alle tijden op maat wordt geleverd. U bent daardoor altijd verzekerd van een brugdek dat voldoet aan uw wensen. De voetgangersbruggen van krafton zijn duurzaam, snel te monteren, brandwerend, onderhoudsvrij, hebben een hoge weerstand en zetten bij hoge temperaturen niet tot nauwelijks uit. Ook zijn alle voetgangersbruggen voorzien van een antislip-slijtlaag. Deze slijtlagen zorgen voor een langdurig veilig gebruik van de voetgangersbrug. Een groot bijkomend voordeel is dat u de slijtlagen van uw voetgangersbrug naar wens kan samenstellen. Nadat u uw favoriete kleur en structuur heeft gekozen, brengen onze specialisten in de fabriek de slijtlaag vervolgens handmatig aan.

Klik hier, als u benieuwd bent naar de GVK voetgangersbruggen in praktijk.

Ontvang binnen enkele minuten

een offerte op maat via onze tool

Offerte aanvragen

Heeft u een vraag over onze producten?

Neem gerust contact met ons op

Neem contact op